Три неща, които искаме да видим във Falcon And The Winter Soldier

Публикувана на: 03.03.2021 Сериали

 В края на месец март излиза вторият сериал в Disney+ мрежата, който следва приключенията на героите от вселената на "Марвел". Главни действащи лица ще са Сам Уилсън - "Сокола" и новият носител на щита на Капитан Америка, и Бъки Барнс - "Зимният Войник". Ето три неща, които бихме желали да видим в предстоящите епизоди:

1. Продължение на  динамиката "мразим се/обичаме се" между Бъки и Сам

 През по-голямата част от филмите на "Марвел" отношенията между Бъки и Сам напомнят за класически полицейски екшън филми от 80-те и 90-те, в които две ченгета, които не се харесват, са принудени да са партньори. Тази динамика между Сокола и Зимния войник работи доста добре и бихме желали да видим още от нея.

2. Още екшън в стил Captain America: The Winter Soldier

 Екшън сцените и ръкопашният бой във втория филм от трилогията за Капитан Америка все още са ненадминати и това не е случайно. Специално за тях режисьорите Антъни и Джоузеф Русо наемат хората, които хореографират бойните сцени в Джон Уик и резултатът е виден - реалистични и изключително красиви сражения. Тъй като и двамата главни герои нямат супер сили именно такъв вид бойни сцени очакваме от новия сериал.

3. Завръщането на Джордж Сейнт-Пиер

 Един от най-добрите бойци в историята на UFC имаше малка роля в Captain America: The Winter Soldier - злодей на име Батрок. Това, което се знае за него е, че той е все още е жив и е някъде в "Марвел" вселената. Със сигурност би било добра добавка към поредицата, ако се изпречи на пътя на Сам и Бъки.

Гласували: 1, рейтинг: 5.0