Пет неща, които искаме да видим в Justice League

Публикувана на: 16.03.2021 Кино

 С излизането на Zack Snyder's Justice League ("Лигата на Справедливостта") - втори опит, сме развълнувани отново да видим някои от най-обичаните герои (и злодеи) на "Ди Си Комикс". Ето какво точно искаме да видим в лентата:

1.  Повече Джим Гордън

 Всички бяхме развълнувани от новините, че Джей Кей Симънс ще играе иконичната роля на комисар Гордън в Justice League, но се оказа, че той е във финалната лента за по-малко от две минути. Още по-абсурдно е, че Симънс прекара години в усилени тренировки, за да заприлича на екшън герой, но в крайна сметка носеше дълъг шлифер, който изцяло покрива новите му бицепси.

2. Зъл Супер Мен

 Тъй като Justice League ще е над 4 часа, надяваме се, че в значителна част от филма Супер Мен ще е злодей, най-вероятно под въздействието на Дарксайд.  В първата версия на филма Кларк има една кратка сцена, където е в битка с главните герои, след което изчезва, за да се покаже в края на филма и да реши всичко за броени минути.

 Далеч по-интересно би било, ако той е едно от препятствията, които останалите членове на Лигата на справедливостта трябва да преодолеят.

3. Интересен Жокер

 Голямата новина от този филм е, че Джаред Лето се завръща в ролята на Жокера. Надяваме се, че участието му ще е пленяващо и подходящо за творение от този магнитуд.

 Ще е добре да научим каква е неговата история с Батман в събитията преди Batman vs. Superman и какво точно, се е случило с Робин, за да превърне Прилепа в безмилостен убиец.

4. Повече екшън сцени с Батман

 Безспорно най-паметният момент от BvS е Батман в склада с наемници, където ги неутразилизира един по един. за да спаси майката на Кларк Кент. Надяваме се, че още такива екшън сцени, типични за Тъмния рицар, ще бъдат включени в тази нова версия на Justice League.

5. Колко могъщ всъщност е Дарксайд

 Доколкото ни е известно, Дарксайд все още не се е появявал в тази вселена и това ще е първото му участие. Това, което знаем за него е, че той най-вероятно е по-могъщ от всичките герои от Лигата взети заедно. Надяваме се, че ще видим колко могъщ всъщност е той и дали главните герои ще намерят хитър начин да го победят, за разлика от първата версия на филма, където Супер Мен просто се появи и ступа главния злодей.

 

Гласували: 3, рейтинг: 5.0