Всички бъдещи филми на DC след Justice League

Публикувана на: 31.03.2021 Кино

 Ако четиричасовата версия на Justice League ви е оставила с желание да гледате още филми от вселената на DC Comics, може да сте спокойни, защото със сигурност се задават още много интригуващи проекти. Ето ги и тях:

The Suicide Squad (Август, 2021)
 

 
 След като първият Suicide Squad не бе приет особено добре от феновете, бе взето решението за римейк с част от същите герои. Голямата разлика този път е, че новият филм ще е бъде режисиран от Джеймс Гън, който направи изключително успешната поредица Guardians of The Galaxy под егидата на Marvel.

 Кастът безспорно е звезден и включва Марго Роби, Идрис Елба, Джон Сина, Нейтън Филиън, Джей Кортни и Майкъл Рукър.

 Hypelevel: 6/10

The Batman (Март, 2022)
 


 Известно време бъдещето на този проект не бе ясно. Първо щеше да е режисиран от Бен Афлек, който щеше да играе и главната роля. В последствие планът пропадна и Мат Рийвс (War of the Planet of the Apes) бе нает за да поеме контрол.

 В ролята на "прилепа" ще видим Робърт Патинсън, който в последните години показа, че е изключително компетентен актьор с филми като The Lighthouse и Tenet. Изглежда, че филмът няма да е част от вселената на Зак Снайдър, а действието ще се развива през 90-те. Подобно на The Joker с Хоакин Финикс, това ще е просто история за един от героите на DC, която ще бъде разказана самостоятелно.

 Първият официален трейлър, който видяхме за The Batman, определено ни накара да мислим, че това, което се задава в този филм, ще е нещо наистина специално. Този нов Батман ще е по-близък до комиксите от всяка друга филмова версия.

 Hypelevel: 10/10

Black Adam (Юли, 2022)

 Все още не се знае много за този проект, освен кога точно излиза и че в главната роля ще видим Дуейн Джонсън, или както е по-известен Скалата.

 Черният Адам е антагонист на Шазам и силно вероятно в този филм или бъдещ проект двамата да пресекат пътищата си и да премерят сили.

 Hypelevel: 5/10

The Flash (Ноември, 2022)

 Лично ние не сме големи фенове на Светкавицата от вселената на Зак Снайдър, но това не значи, че не е очакваме с голям интерес неговия соло филм.

 Той ще е базирани на сюжетната линия Flashpoint, където Бари преминава в други измерения и се среща с алтернативни версии на останалите герои. И тук достигаме до двете големи новини, които наскоро излязоха от кухнята на DC. Първата е, че Бен Афлек ще се завърне в ролята на Батман, а втората е, че Майкъл Кийтън, който изигра Черния Рицар през 1989 г., също ще играе Брус Уейн. Да, правилно разбрахте - ще имаме Батман от две различни измерения!

 Доколкото ни е известно, никой филм за супер герои не е разглеждал възможностите за Mултивселена и това ще е първият такъв. С такава сюжетна линия интересът ни е във върховата си точка.

 Hypelevel: 10/10

Aquaman 2 (Декември, 2020)

 След като първият Aquaman изкара над 1 млрд. долара в бокс-офиса, бе напълно ясно, че ще видим продължение. Разбира се, Джейсън Момоа се завръща в титулярната роля, а Джеймс Уан отново ще режисира.

 Hypelevel: 5/10

Shazam: Fury of the Gods (Юни, 2023)

 За този проект също не се знае много, но както вече споменахме, тук може да видим конфронтацията с Черния Адам. Режисьорът от първия Shazam се завръща, както и Закари Леви в главната роля.

 Hypelevel: 7/10

 

Бъдещи проекти:

Wonder Woman 3

 Като част от светата троица на DC, Даяна най-вероятно ще получи край на своята трилогия. За жалост WW 2 бе изключително разочароващ проект и се надяваме, че третата част ще е изкупи греховете на предшественика си.

 Този филм ще се появи в кината най-рано след три или четири години, тъй като Пати Дженкинс, която режисира първите две части, в момента работи по Star Wars: Rogue Squadron.

Joker 2

 Въпреки че няма нищо официално на този етап, първият Joker с Хоакин Финикс изкара твърде много пари, за да не видим продължение. В добавка към това самият Финикс заяви на няколко пъти, че изгаря от желание да види какво още може да направи в ролята и какви други истории могат да бъдат разказани с неговия Жокер.

 Режисьорът Тод Хауърд изрази същите мисли в различни интервюта.

Superman

 Наскоро излезе новината, че Джей Джей Ейбръмс, който режисира няколко филма от поредиците Star Trek и Star Wars, ще работи по нов проект за Супермен.

 За главната роля ще се търси афроамериканец и за жалост изглежда, че повече няма да видим Хенри Кавил да сложи червеното наметало.

Гласували: 2, рейтинг: 5.0